Ми вам перетелефонуємо: людей з якою групою крові не охоче беруть на роботу

Принаймні таке виявили у Японії

Японці вважають, що здібності в людини закладаються генетично, тому вони пов'язані з групою крові. Вперше в Японії ідея про відмінність людей за групою крові заговорили ще майже 100 років тому. Тоді й визначили, що здібності людини залежать від групи крові. Деякі компанії навіть мають в штаті консультантів щодо контактів з урахуванням групи крові.

Відповідно до теорії, люди з І групою крові амбітні, мають лідерські якості і вміють брати на себе відповідальність. Таких людей охоче беруть на посаду керівника, але на місце простого співробітника їм не варто розраховувати.

Найбільш бажаними співробітниками у корпораціях є власники ІІ групи крові. Вони посидючі, розумні, уважні та вміють слухати керівництво.

Людей з ІІІ групою крові рідко беруть до офісу, оскільки вони особливо креативні та цікаві, часто люблять шукати щось нове. Власників цієї групи крові часто беруть на посаду кухаря, дизайнера, журналіста.


Люди з IV групою крові часто мають асоціальні прояви, але, як не дивно, саме вони часто виявляються соціальними працівниками. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook