«Ми розлучені. Це було моє рішення». Відверте зізнання Зеленської

В її гаджетах більше немає соцмереж

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, чи читає коментарі. Днями вийшло її інтерв’ю на YouTube-каналі. Вона каже, що більше не переглядає, що пишуть у соцмережах.

- Ми розлучені із соціальними мережами. Це було моє рішення, – пожартувала Зеленська.

На уточнювальне запитання, чи сталося це через аб'юз, вона відповіла ствердно.

- Там багато аб'юзерів. І кібербулінг – усе це було. І все це я зустріла, коли почалася передвиборча кампанія, – розповіла вона.

 

– Я раптом побачила, що я чудовисько. Весь час ти живеш із відчуттям того, що ти нормальна людина, у тебе є друзі, ти нікого в житті не ображав, ти не злочинець, у тебе є моральні принципи. І тут раптом виявляється, що в багатьох інше враження про тебе. Мені було складно, але якось трималася.

За словами Зеленської, після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вона з міркувань безпеки змушена була відмовитися від появи у соцмережах.

- І телефони, і ноутбук було вимкнено – усе залишилося вдома. І той номер телефону взагалі більше не працює.

Але зараз я повинна вести соцмережі.

 

З'явилися знову гаджети. І тут я вже себе обмежила. Я тільки пишу й не читаю. Ну, тобто я затверджую або пишу пости, вони виходять, а в моїх гаджетах соцмереж узагалі немає.

 

Коли мені потрібно щось дізнатися, я прошу, щоб мені зробили скріншоти, або переслали якісь матеріали. І це легше. Тобто інформаційна гігієна – вона прийшла сама собою.

Джерело: gordonua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook