Мешканець рідного міста Зеленського закликав повісити президента. Вирок суду шокував!!!

Суд виніс вирок після експертної оцінки слів «Зеленского урода нужно повесить на гиляке!»

Саксаганський районний суд Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав винним місцевого мешканця у публічних закликах щодо зміни меж території України. Чоловіку спочатку присудили три роки тюрми, а потім замінили цей вирок на «рік іспитового терміну». Про це повідомляє «Главком» з посиланням на вирок від 25 жовтня.

Обвинувачений розмістив під публікацією у спільноті «Днепр! Вставай!» у соціальній мережі «Одноклассники» коментар такого змісту (подаємо без змін):

«Зеленского урода нужно повесить на гиляке! Земляки сколько будем терпеть этих уродов правителей?

 

Предлагаю не сидеть на диванах, нужно действовать, брать в руки автоматы и с помощью наших русских братьев отделяться от этой страны.

 

Я за отсоединения от Украины, я ЗА объединение в одну республику в Донецко-Криворожскую!».

Як підтвердила судово-лінгвістична експертиза,

коментар обвинуваченого містить публічний заклик до користувачів інтернет-ресурсу розпочинати активні дії й озброєну боротьбу за відокремлення території Дніпропетровщини від території України за допомогою «русских братьев» і надалі об`єднання в окрему «Донецко-Криворожскую» республіку.

У суді обвинувачений повністю визнав вину та розкаявся. Суд вивчив характеристику обвинуваченого та його спосіб життя і переконався у тому, що чоловік може виправитись без ізоляції від суспільства.

Також суд розпорядився конфіскувати у дохід держави мобільний телефон Samsung моделі Galaxy J3, з якого обвинувачений написав коментар у соцмережі.

Крім цього, чоловік заплатить 9 тис. грн за проведення лінгвістичної експертизи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook