Мешканець рідного міста Зеленського закликав повісити президента. Вирок суду шокував!!!

Суд виніс вирок після експертної оцінки слів «Зеленского урода нужно повесить на гиляке!»

Володимир Зеленський. Фото - УП
Володимир Зеленський. Фото - УП

Саксаганський районний суд Кривого Рогу Дніпропетровської області визнав винним місцевого мешканця у публічних закликах щодо зміни меж території України. Чоловіку спочатку присудили три роки тюрми, а потім замінили цей вирок на «рік іспитового терміну». Про це повідомляє «Главком» з посиланням на вирок від 25 жовтня.

Обвинувачений розмістив під публікацією у спільноті «Днепр! Вставай!» у соціальній мережі «Одноклассники» коментар такого змісту (подаємо без змін):

«Зеленского урода нужно повесить на гиляке! Земляки сколько будем терпеть этих уродов правителей?

 

Предлагаю не сидеть на диванах, нужно действовать, брать в руки автоматы и с помощью наших русских братьев отделяться от этой страны.

 

Я за отсоединения от Украины, я ЗА объединение в одну республику в Донецко-Криворожскую!».

Як підтвердила судово-лінгвістична експертиза,

коментар обвинуваченого містить публічний заклик до користувачів інтернет-ресурсу розпочинати активні дії й озброєну боротьбу за відокремлення території Дніпропетровщини від території України за допомогою «русских братьев» і надалі об`єднання в окрему «Донецко-Криворожскую» республіку.

У суді обвинувачений повністю визнав вину та розкаявся. Суд вивчив характеристику обвинуваченого та його спосіб життя і переконався у тому, що чоловік може виправитись без ізоляції від суспільства.

Також суд розпорядився конфіскувати у дохід держави мобільний телефон Samsung моделі Galaxy J3, з якого обвинувачений написав коментар у соцмережі.

Крім цього, чоловік заплатить 9 тис. грн за проведення лінгвістичної експертизи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень