Мер Рівного особисто підписує довідки квасилівчанам. У ЦНАПі

Після утворення Рівненської тергромади мешканці смт Квасилів отримують адмінпослуги в обласному центрі

Мешканці Квасилова можуть отримати усі адміністративні послуги у рівненському ЦНАПі.

Така можливість у квасилівчан з'явилась з 1 січня 2021 року, після утворення Рівненської територіальної громади, пояснила директорка Рівненського ЦНАПу Наталія Хомич:

Мешканці Квасилова можуть отримати у нас послуги державної реєстрації актів цивільного стану, оформити державну допомогу сім’ям з дітьми. Також ми видаємо посвідчення батькам та дітям з багатодітних сімей. Квасилівчани можуть оформити паспорти громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

Здійснюється державна реєстрація речових прав на нерухоме майно, реєстрація юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців. Одним із ключових завдань в отриманні адміністративних послуг є видача довідок щодо реєстрації місця проживання осіб.

 

З метою врегулювання порядку отримання таких довідок мешканцями смт Квасилів у Центрі надання адміністративних послуг у місті Рівному було впроваджено тимчасовий порядок видачі довідок у сфері реєстрації місця проживання.

 

Рівненський міський голова Олександр Третяк щоденно власноруч підписує довідки про реєстрацію місця проживання мешканців смт Квасилів.

Команда Центру активно працює над тим, щоб відкрити ЦНАП у Квасилові, додала Наталія Хомич.

З метою максимально швидкого та зручного отримання зворотного зв’язку у Центрі забезпечено роботу додаткової мобільної гарячої лінії для мешканців смт Квасилів за номером телефону: (097) 743 00 43.

Графік роботи Центр надання адміністративних послуг у місті Рівному:

Понеділок: з 9 до 18

Вівторок: з 9 до 20

Середа: з 9 до 18

Четвер: з 9 до 18

П'ятниця, Субота: з 9 до 16

Вихідні дні: субота, неділя, святкові та неробочі дні.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook