Медики пояснили, як потрібно правильно пити чай (ФОТО)

Які продукти не можна додавати в чай

Навіть дуже корисний продукт при неправильному використанні разом з чаєм може не тільки втратити свої цінні властивості, а й перетворитися на небезпечну речовину, яка здатна прискорити розвиток злоякісних пухлин.

Лікарі виділяють 4 продукти, які не варто додавати в чай, повідомляє Народна правда

Чай з цукром

Такий чай сприяє уповільненню обміну речовин і набору зайвих кілограмів.Також велика кількість цукру може спровокувати цукровий діабет, який є небезпечним захворюванням для життя людини.

Чай з лимоном

Під впливом високих температур в лимонах повністю руйнується вітамін С і багато інших цінних компонентів. Для збереження корисних властивостей лимона його не варто класти в чай відразу. Слід трохи почекати, щоб чай злегка охолов.

Чай з молоком

Чай містить катехіни, що служать природними антиоксидантами. Вони гальмують розвиток діабету і серцево-судинної недостатності. Так, коли ми додаємо в чай молоко, частина цього унікального лікувального ефекту пропадає.

Чай з медом

Через дії високої температури мед стає речовиною, яка здатна прискорити розвиток злоякісних пухлин. Тож гарячий чай з медом є шкідливим для організму.

Найкраще пити чистий чай або додавати до нього імбир, що принесе користь організму.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook