Медовий пиріг на кефірі: м’який, вологий та ароматний: гості проситимуть добавки (РЕЦЕПТ)

Просто незрівнянний десерт

Торт «Медовик» - це улюблені ласощі багатьох, але не всі мають час замішувати тісто, розкочувати коржі і випікати їх. Пропонуємо найшвидший рецепт медового пирога, який також можна використовувати як основу для торта.

Це не «Медовик», а медовий пиріг, його можна розрізати на коржі та перемазати будь-яким кремом, а можна насолоджуватися медовим смаком повітряного, м’якого та вологого пирога.

Інгредієнти:

  • 2 - яйця;
  • 1 - склянка цукру;
  • 2-3 ст. ложки - меду;
  • 1 склянка - кефіру;
  • 2 ст. ложки - олії;
  • 1 ч. ложка - соди, погашеної оцтом;
  • 10-12 ст. ложок - борошна;
  • горіхи – на смак.

Яйця потрібно збити з цукром до освітлення маси, додати мед, кефір, олію та соду, погашену оцтом, все ретельно перемішати.

Просіяти борошно і додати в суміш, перемішати до однорідності.

Горіхи подрібнити і додати в тісто. Саме тісто має вийти не дуже густим, за консистенцією як сметана.

Вилити тісто у форму для випікання, змащену олією та відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-40 хвилин.

Готовність медовика можна перевірити дерев’яною шпажкою.

Джерело: napensii

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook