Майонезний салат «Рвана курка»: смачний і ситний наїдок з курячим філе (РЕЦЕПТ)

Чудовий варіант для святкового столу

Головна особливість цього салату у тому, що куряче філе не нарізають, а роздирають на волокна. Ідеально доповнюють страву спеціальні яєчні млинці – приготувати їх зовсім не складно, зате смак буде потрясний!

Диво-рецептом поділилася на своїй сторінці в Instagram фуд-блогерка Таня Шеремет (tania_sheremet).

Інгредієнти:

  • куряче філе – 500 г
  • печериці – 300 г
  • яйця – 3 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • петрушка – 20 г
  • часник – 3 зубчики
  • майонез – 200 г + 2 ст. л для млинців
  • перець, сіль
  • соняшникова олія

Приготування:

Філе треба відварити, а гриби порізати і засмажити до повного випарування рідини. Тоді додаємо до грибів олію, порізану цибулю, сіль і перець. Смажити до повної готовності.

Для млинців нам потрібно збити яйця з майонезом, сіллю і перцем. Тоді – посмажити тонкі млинці. Готові млинці порізати соломкою і викласти в миску.

Туди ж додаємо філе, розібране на волокна та гриби, засмажені з іншими складниками. Ріжемо петрушку і всипаємо до салату. Заправляємо все домашнім соусом: майонезом із подрібненим часником.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook