Ковбасу масово вилучають з магазинів Польщі

Бо вона може зашкодити здоров'ю

Бактерії сальмонели виявили в одному із 5 зразків сиров’яленої ковбаси Macie beef Tatarska. Про це повідомив головний санітарний лікар Польщі. 

Санінспекція повідомила виробника про проблему.  І він розпочав вилучати ковбасу з магазинів і складів по всій Польщі.

Офіційні органи харчової інспекції контролюють процес вилучення спірної партії з ринку.

 

Повна назва делікатесу — Kiełbasa raw Metka beef Tatarska 200 g, Łuków. Ідентифікаційний номер виробника PL 06110266 WE. Термін придатності яловичини, в якій виявили бактерії Salmonella, закінчився 14.03.2023. Номер партії 05 9.

 

У відділі охорони здоров'я пояснили, що вживання ковбаси з сальмонелою може призвести до отруєння.

Джерело: ukrayina.pl

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook