Малосольні огірки простого і швидкого засолювання (РЕЦЕПТ)

Приготуйте хрусткі апетитні малосольні огірки

Малосольні огірки – одна з найулюбленіших літніх страв багатьох гурманів. Сезон огірків вже давно відкритий, а тому приготувати і насолодитися приємними малосольними хрусткими огірочками буде зовсім неважко. Готуються малосольні огірки за рецептом надзвичайно просто.

Інгредієнти:

1 кг - дрібних ґрунтових огірків,

3 зубки - часнику,

1 лист - хрону,

2-3 суцвіття - кропу,

2 ст. ложки - солі (без гірки),

1 ст. ложка - цукру,

приблизно 1 л - води.

Помити огірки, обрізати кінчики і залишити їх у холодній воді на 1 годину. У 1 л холодної води розчинити сіль і цукор. У місткість додаємо подрібнені листя хрону і часник, потім викладаємо щільно огірки, закриваємо ще частиною листя хрону. Заливаємо розсолом, щоб він усе покрив. Закриваємо місткість марлею. Огірки настоюємо добу у холодильнику.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook