М’ясо просто тане у роті: рецепт соковитого шашлику по-грузинськи

Треба лише сіль та перець

Шашлик – страва, від якої важко відмовитися. Але треба знати певні хитрощі підготовки м’яса, повідомляє телеграф.

Як приготувати шашлик по-грузинськи

Інгредієнти:

  • баранина – 1 кг;
  • сіль, подрібнений чорний перець — на свій смак;
  • соус – на смак.

Промити м’ясо, обсушити паперовими серветками.

Нарізати м’ясо невеликими шматочками 3-5 см, зачистити від плівок, видалити сухожилля та обрізати надлишки жиру.

М’ясо щільно нанизати на шампури та помістити над вугіллям. Кількість шматочків на шампурі залежить від його довжини та розмірів мангала,

Під час приготування майбутній шашлик посипають спеціями та регулярно перевертають, даючи кожній стороні добре підсмажитися. В середньому процес займає 15-30 хвилин, але варто стежити за зовнішнім виглядом м’яса.

До шашлику треба додати улюблений соус і тоді шашлик буде довершеним. Головне для шашлику брати свіже м’ясо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook