Лимонне печиво до чаю (РЕЦЕПТ)

До чаю завжди хочеться якийсь смаколик. Звичайне магазинне печиво теж годиться, але домашнє - краще.
 
Інгредієнти:
  • вершкове масло - 160 г
  • цукор - 125 г
  • борошно пшеничне - 260 г
  • цедра двох лимонів
  • лимонний сік - 2 ст. л.
  • крохмаль - 20 г
  • сіль - 1 / 3 ч. л.
  • цукрова пудра

У посудину просіяти борошно, додати сіль, крохмаль і перемішати. В окрему посудину викласти розм’якле масло, цукор, цедру лимона та збити міксером. До збитої маси додати лимонний сік, перемішати ложкою. Потім додати просіяне борошно з крохмалем та сіллю і замісити досить круте тісто.

Тісто розділити на дві частини, зробити ковбаски діаметром близько 4 см, загорнути їх в харчову плівку і залишити в холодильнику на 2 години (можна на ніч).

Потім тісто порізати ножем на кружечки товщиною 5-7 мм.

Тістечка викласти на деко, застелене пергаментним папером, на відстані 2 см один від одного. Випікати у розігрітій до 175 °С духовці 13-14 хв. Після випікання тістечка мають залишатися світло-жовтого кольору.

Ще гарячі тістечка обваляти в цукровій пудрі, охолодити і подавати до столу з горнятком запашного чаю. 

Лимонні тістечка готові.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Фото - з мережі

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook