Літня слабкість: смажений шпинат із часником. Смак – неперевершений! (РЕЦЕПТ)

Дуже ароматна і соковита страва, добре пасує до м'яса

Травень-червень — це пік урожаю зеленого шпинату. З ним можна готувати смачні супи, салати, сендвічі та закуски — шпинат пасує практично до всього

Але якщо ви все це пробували і хочете чогось новенького, спробуйте смажений шпинат із часником у китайському стилі. Цей рецепт може здивувати, але воно того варте, повірте!

Інгредієнти:

  • шпинат - 50 г
  • часник - 3 зубчики
  • олія соняшникова, рафінована - 2 ст.л.
  • перець чорний – ¼ ч. л.
  • сіль - ½ ч. л.
  • цукор - ¼ ч. л.

Приготування:

Підготуйте інгредієнти: шпинат помийте і залиште на рушнику, щоб він увібрав зайву рідину, часник почистьте та промийте, подрібніть ножем.

Розігрійте сковорідку і додайте олію. Тоді спершу кладіть подрібнений часник, перець і сіль. Перемішуйте протягом 20-30 сек., доки часник не дасть свій пікантний аромат, а потім додавайте шпинат і перемішуйте ще протягом 1-2 хв, поки листя не зів’яне.

 

Додайте цукор, все добре перемішайте. Відразу після цього зніміть пательню з вогню і перекладайте страву на тарілку.

Смажений шпинат із часником пасує до м’яса, годиться і як намазка на бутерброд

Джерело: Шуба

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook