Літня слабкість: смажений шпинат із часником. Смак – неперевершений! (РЕЦЕПТ)
Дуже ароматна і соковита страва, добре пасує до м'яса
Травень-червень — це пік урожаю зеленого шпинату. З ним можна готувати смачні супи, салати, сендвічі та закуски — шпинат пасує практично до всього
Але якщо ви все це пробували і хочете чогось новенького, спробуйте смажений шпинат із часником у китайському стилі. Цей рецепт може здивувати, але воно того варте, повірте!
Інгредієнти:
- шпинат - 50 г
- часник - 3 зубчики
- олія соняшникова, рафінована - 2 ст.л.
- перець чорний – ¼ ч. л.
- сіль - ½ ч. л.
- цукор - ¼ ч. л.
Приготування:
Підготуйте інгредієнти: шпинат помийте і залиште на рушнику, щоб він увібрав зайву рідину, часник почистьте та промийте, подрібніть ножем.
Розігрійте сковорідку і додайте олію. Тоді спершу кладіть подрібнений часник, перець і сіль. Перемішуйте протягом 20-30 сек., доки часник не дасть свій пікантний аромат, а потім додавайте шпинат і перемішуйте ще протягом 1-2 хв, поки листя не зів’яне.
Додайте цукор, все добре перемішайте. Відразу після цього зніміть пательню з вогню і перекладайте страву на тарілку.
Смажений шпинат із часником пасує до м’яса, годиться і як намазка на бутерброд
Джерело: Шуба
Радіо Трек: НОВИНИ