Лінивий плов на сковорідці. Рис виходить ароматним, розсипчастим та дуже смачним!

Мінімум зусиль – максимум результату

Пропонуємо вам приготувати плов новим способом – не у казані, а у сковорідці.

Рис виходить ароматним, розсипчастим і смачним, м’ясо соковитим і м’яким.

Інгредієнти:

  • рис – 200 г
  • вода – 400 г
  • м’ясо свинина – 500 г
  • морква – 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • соус (кетчуп) – 2 ст. л.
  • сіль – на смак
  • перець перцевий – 1/4 ч. л.
  • паприка – 2 ст. л. без гірки
  • часник – 1 головка

Нарізаємо на квадратики м’ясо свинини та обжарюємо його на олії на середньому вогні до того часу, поки не випарується уся вода. Приблизно 10-15 хвилин.

Тоді нарізаємо невеликими шматочками моркву та цибулю, додаємо до м’яса. Обжарюємо все 6-7 хвилин. Додаємо спеції, кетчуп і добре перемішуємо.

Рис добре промиваємо та додаємо у сковорідку. Головку часнику очищаємо від шкірки та обрізаємо верхівку, кладемо посередині сковорідки, заливаємо водою, зменшуємо вогонь і накриваємо кришкою.

Вода має повністю випаруватись, рис має бути розсипчастим. Готувати приблизно 40 хвилин.

Рис з м’ясом готовий, смачного!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook