Лінивий Наполеон за 30 хвилин. Виходить 1 в 1, як класичний торт (ФОТО)

Простішого рецепта немає

Якщо любите Наполеон, але возитись з ним годинами не хочете, тоді збережіть собі цей рецептик. Тут все ну дуже просто: кілька звичних інгредієнтів та кілька примітивних рухів на кухні.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто (бездріжджове) – 800 г
  • Вершки 33%. – 500 мл
  • Згущене молоко – 200 мл
  • Ваніль

Листкове тісто нарізайте на смужки по розміру своєї форми. Вкладаємо пергамент і розподіляємо смужки тіста.

Запікаємо приблизно 12 хвилин при температурі 180 градусів.

Лишіть кілька паличок на крихту, а решту – використайте для торта.

Готуємо крем. Збийте холодні вершки до стійких піків і додаємо згущене молоко з ваніллю.

Збираємо торт. Візьміть форму, викладіть на неї пергамент, 2 столові ложки крему розподіліть по ньому і викладайте перший шар трубочок.

Далі все просто: шар – трубочок, шар – крему.

Накриваємо форму харчовою плівкою та відправляємо у холодильник на 2-3 години, а ще краще – на ніч.

Потім подрібнюємо трубочки блендером до крихти і покриваємо торт.

Смачного!

Джерело: gospodynka

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook