Хіт сезону – лінивий «Наполеон» за 20 хв: торт у склянці, без випічки (РЕЦЕПТ)

Найкращий варіант десерту на свято – без зайвої мороки

Цей торт без перебільшень вважають одним із найкращих десертів. Тоненькі листкові коржі у поєднанні з повітряним заварним кремом не залишать байдужим практично нікого

Втім, мало кому подобається витрачати по пів дня на його приготування

Ми знайшли вихід – рецепт лінивого «Наполеона», який готується за 20 хв у склянці! 

Інгредієнти:

  • листкове тісто – 500 г
  • вершки 33% – 380 г
  • згущене молоко – 250 г

Приготування:

Листкове тісто викладаємо на пергамент і ріжемо маленькими кубиками. Випікаємо близько 20 хв при температурі 200 градусів.

Тим часом готуємо крем: збиваємо вершки міксером, додаємо згущене молоко і перемішуємо.

Тоді змішуємо крем із готовими кубиками й розкладаємо

Готові кубики з тіста треба змішати з кремом і розкласти отриману масу в склянки. За бажання – додаємо зверху натертий шоколад чи будь-яку іншу солодку прикрасу, що вам до смаку

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook