Легкі та дуже смачні: рецепт смажених пиріжечків, як у бабусі (ФОТО)

І готувати зовсім не складно

Наші бабусі точно знають якісь таємні секрети, адже, щоб вони не готували, усе виходить неймовірно смачно. А особливо — пиріжки. Бабусі їх роблять з різними начинками: з яблуками, яйцями, м’ясом, картоплею, капустою тощо.

Як приготувати пиріжки як у бабусі

Рецептом бабусиних пиріжків поділилась кулінарна блогерка Даяна Рудницька на своїй сторінці в Інстаграм. Готувати ці пиріжки можна з будь-якими фруктами чи овочами. А також з м’ясом, яйцями і сиром.

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 ст.л для опари і близько 150 г для тіста
  • Окріп — 100 г
  • Сіль - 0,5 ч.л
  • Цукор – 2 ст.л
  • Олія – 2 ст.л
  • Дріжджі швидкорозчинні – 3 г

2 ст.л борошна залийте окропом та перемішайте до однорідної маси. Сіль, цукор та масло додайте сюди ж. Трішки дайте масі охолонути, щоб вона стала тепла і додайте туди сухі дріжджі.

Все добре перемішайте і замісіть тісто, щоб воно не липло до рук. Зробіть кружечки з тіста, всередину покладіть будь-яку начинку та зліпіть пиріжок.

Смажте на маленькому вогні з обох сторін до готовності.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook