Легка кабачкова піца «Маргарита» на сніданок – смачний перекус за 10 хв (РЕЦЕПТ)

Це просто неймовірно смачно. Обов'язково спробуйте!

Для приготування цієї смачнючої кабачкової піци нам знадобляться помідори, моцарела і зовсім трохи борошна (та й то – якщо кабачки попалися дуже водянисті).

Рецептом поділилася відома українська кулінарна блогерка Alina FooDee.

Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.
  • яйце – 1 шт.
  • борошно – 1-2 ст.л.
  • сіль – до смаку
  • помідор – 1 шт.
  • моцарела – 60 г
  • сушений орегано та базилік

Приготування:

Спершу треба натерти кабачок. Тоді додаємо сіль, перемішуємо і залишаємо на 5 хв, щоб кабачки пустили сік. Віджимаємо усю рідину.

Додаємо яйце, сіль і трохи борошна.

Гарненько розігріваємо сковороду, викладаємо кабачкове тісто та розрівнюємо. Готувати треба під кришкою 4-5 хв – до появи рум'яної скоринки.

Нарізаємо помідори та моцарелу кружальцями. Перевертаємо кабачковий млинець і викладаємо їх.

Підсолюємо помідори собі до смаку, присипаємо сушеним орегано та базиліком.

Накриваємо кришкою і обсмажуємо ще 3-5 хв

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook