Лайфхак від бабусі: покладіть стакан в бульйон і це буде кулінарний шедевр

Спосіб перевірений роками, і ще жодного разу не підвів

Скільки разів було таке, що м'ясо зі звареного бульйону ніхто й пробувати не хоче. Воно жорстке, прісне і зовсім не апетитне. Але проблема зовсім не в самій якості м’яса, а у температурному режимі.

Дуже важливо слідкувати, аби бульйон не кипів на плиті, інакше з м’яса вийде весь сік і воно перетвориться на щось гумоподібне.

Тож ще наші бабусі користувалися невеличкою хитрістю – опускали у каструлю з бульйоном стакан. Як тільки він починав деренчати через булькання води, треба було зробити менший вогонь.

 

Все – страва врятована, м'ясо залишиться смачним і соковитим.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook