Курячі крильця на вечерю (РЕЦЕПТ)

Запечені у духовці

Крильця швидко пропікаються і виходять неймовірно ніжними і соковитими. У нашому рецепті ми будемо готувати крильця у медово-гірчичному соусі. Поєднання спецій зробить кожен шматочок курки неймовірно апетитним і ароматним.

Інгредієнти

  • Курячі крильця 1 кг
  • Перець чорний мелений 0,5 ч. л.
  • Паприка солодка 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Олія 2 ст. л.
  • Гірчиця (готова) 1 ст. л.
  • Мед 1 ст. л.

Крильця промиваємо і просушуємо кожну частину. Присипаємо сіллю, солодкою паприкою, обов'язково додаємо чорний перець і трохи олії. Перемішуємо шматочки курки зі спеціями і закриваємо миску кришкою або харчовою плівкою. Залишаємо на 2 години.

Відрізаємо два листки фольги. Один на деко – на нього викладаємо промариновані крильця, потім зверху накриваємо другим листком фольги. Випікаємо 1 годину при температурі 170°С.

Готуємо соус – змішуємо мед і гірчицю. Підсмажені крильця змащуємо соусом і ставимо у духовку ще на 10 хвилин.

Ароматні крильця під медово-гірчичним соусом готові! Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook