«Куряче філе під шубкою»: бомбічний рецепт смачної вечері

Найкраще його їсти гарячим

Пропонуємо вам оригінальний рецепт приготування курячого філе, яке можна подати, як на сімейну вечерю, так і на святковий стіл. Чудова страва, яка урізноманітнює ваше меню, до того ж виходить дуже ситною.

Інгредієнти:

  • 1 – куряче філе
  • 1 – помідор
  • 1 – відварене куряче яйце
  • 100-125 г – твердого сиру
  • 1 ст. л. – сметани або йогурту
  • 1 зубчик – часнику
  • сіль, перець, зелень
  • олія

Куряче філе розріжте вздовж на дві частини, накрийте харчовою плівкою і злегка відбийте.

Відправте м'ясо у форму для запікання, змастіть олією, посипте спеціями.

Натріть відварене круто яйце, наріжте помідор на дрібні кубики, нарубайте зелень.

Пересипте підготовлені інгредієнти в загальну миску, додайте натертий твердий сир (1/3 від загальної кількості), подрібнений зубчик часнику.

Заправте все сметаною або йогуртом, посоліть, поперчіть і перемішайте.

Приготовану шубку відправляємо на філе і запікаємо за температури 180 градусів 30 хвилин.

Тепер посипте сиром, що залишився, і запікайте ще 10 хвилин.

Смачного!

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook