Курка з гарбузом та грибами у вершках (РЕЦЕПТ)

Буде смачно і корисно

Приготуйте смачну вечерю для своєї родини.
 
Інгредієнти:
 

куряче філе - 700 г

гарбуз - 350 г

шампіньйони - 400 г

ріпчаста цибуля - 200 г

соєвий соус - 1,5 ст. л.

лимонний сік - 1 ст. л.

вершки (20-30%) - 100 мл

вода або бульйон (курячий чи овочевий) - 100 мл

сіль, чорний мелений перець - на смак

соняшникова рафінована олія - для смаження.

Цибулю порізати кубиками. Гарбуз очистити від шкірки і нарізати кубиками зі стороною 2 см. Гриби розрізати на 4 частини. Куряче філе нарізати невеликими шматками.

На сковорідці розігріти олію і на середньому вогні частинами обсмажити курку до рум’яної скоринки. Обсмажене куряче філе викласти на тарілку. В цій же сковорідці обсмажити цибулю до прозорості. До цибулі викласти гарбуз та гриби і, помішуючи, смажити 10 хв.

Додати лимонний сік і соєвий соус, перемішати. Далі додати обсмажене куряче філе, воду чи бульйон, посолити і поперчити на смак. Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати приблизно 15 хвилин до готовності курки.

Потім додати вершки, ще раз довести до кипіння і відставити з вогню. Перед подачею страву посипати нарізаною зеленню петрушки.

Курка з гарбузом та грибами у вершковому соусі готова.

Смачного!

Джерело - smachno.in.ua

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook