Кухар пояснив, чи потрібно мішати макарони під час варіння: помилку роблять багато господинь

Треба знати міру

Варіння макаронів здається простою кулінарною процедурою лише на перший погляд. Насправді цей процес має ряд нюансів.

Одним з важливих моментів є перемішування продукту, який опинився в киплячій воді. Деякі господині всі 10 хвилин стоять біля плити, постійно помішуючи макарони. А дехто взагалі нічого з ними не роблять до кінця варіння, пише skarbnychka-retseptiv.

Чи треба мішати макарони

Мішати макарони під час готування необхідно, пояснюють кухарі. Але й мішати їх постійно – неправильно. Перемішувати трубочки, спагетті чи ріжки треба.

Але це достатньо зробити лише двічі протягом усього варіння – щойно ви кинули макарони в окріп і через кілька хвилин після початку варіння макарони.

Потім достатньо лише зняти з вогню і додати приготований соус. Якщо мішати макарони часто, вони можуть перетворитися у кашу і втратять свій привабливий вигляд.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook