«Крутий Вокер»: Як зараз виглядає 84-річний Чак Норріс (ФОТО)

Майже не змінився

Чак Норріс - американський актор і майстер бойових мистецтв. Він став відомим завдяки ролі Корделла Вокера у серіалі «Крутий Вокер: Правосуддя по-техаськи».

Ця роль настільки закріпилася за актором, що ім'я персонажа стало його неофіційним прізвиськом. Навіть сьогодні, через стільки років, багато хто продовжує асоціювати його з цим образом.

Зараз Чаку Норрісу 84 роки. Десять років він робив паузу у кіно. А вже влітку цього року відбулася прем'єра бойовика «Агент розвідки», в якому він виконує роль капітана таємної оперативної групи безпеки Землі.

До слова, Чак не залишив також своїх спортивних звичок. Він, як і раніше, активно стежить за своїм здоров'ям і фізичною формою. Завдяки цьому, його зовнішній вигляд змінився зовсім незначно - лише волосся стало сивим, а обличчя прикрашене зморшками.

Також зірка цікавиться літературою. Він не просто любить читати, а й автор кількох книг, багато з яких стали бестселерами. Актор неодноразово зазначав, що планує прожити як мінімум до 100 років і докладає всіх зусиль для цього.

Особисте життя

Перший шлюб Норріса з Діаною Холечек тривав 30 років. А у 1997-му він познайомився з молодою актрисою Джиною О'Келлі, яка через рік стала його другою дружиною. Зараз в актора є п'ятеро дітей.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook