«Крутий Вокер»: Як зараз виглядає 84-річний Чак Норріс (ФОТО)

Майже не змінився

Чак Норріс - американський актор і майстер бойових мистецтв. Він став відомим завдяки ролі Корделла Вокера у серіалі «Крутий Вокер: Правосуддя по-техаськи».

Ця роль настільки закріпилася за актором, що ім'я персонажа стало його неофіційним прізвиськом. Навіть сьогодні, через стільки років, багато хто продовжує асоціювати його з цим образом.

Зараз Чаку Норрісу 84 роки. Десять років він робив паузу у кіно. А вже влітку цього року відбулася прем'єра бойовика «Агент розвідки», в якому він виконує роль капітана таємної оперативної групи безпеки Землі.

До слова, Чак не залишив також своїх спортивних звичок. Він, як і раніше, активно стежить за своїм здоров'ям і фізичною формою. Завдяки цьому, його зовнішній вигляд змінився зовсім незначно - лише волосся стало сивим, а обличчя прикрашене зморшками.

Також зірка цікавиться літературою. Він не просто любить читати, а й автор кількох книг, багато з яких стали бестселерами. Актор неодноразово зазначав, що планує прожити як мінімум до 100 років і докладає всіх зусиль для цього.

Особисте життя

Перший шлюб Норріса з Діаною Холечек тривав 30 років. А у 1997-му він познайомився з молодою актрисою Джиною О'Келлі, яка через рік стала його другою дружиною. Зараз в актора є п'ятеро дітей.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Палаєвська

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень