«Краш», брутальний рокер та пірат: Як змінювався Джонні Депп за роки кар'єри (ФОТО)

Навіть не мріяв бути актором

Джонні Депп – один із найвідоміших голлівудських акторів. Довгий час за Джонні тягнулося амплуа «краша» усіх підлітків 90-х від якого він вперто тікав. Одні з найвідоміших фільмів Джонні – це «Едвард руки-ножиці», «Пірати Карибського моря», в них він продемонстрував унікальну акторську гру.

80-ті роки

Джонні Депп не мріяв стати видатним актором. Бувши підлітком він почав займатися музикою, створив власний рок-гурт та виступав у місцевих пабах.

Початок його акторської кар'єри почався зі знайомства з Ніколасом Кейджем. Він порадив Джонні зайнятися акторством та привів на прослуховування фільму «Кошмар на вулиці В’язів».

90-ті роки

У 90-х Джонні Депп позиціонувався, як «новий тип чоловічої кінозірки». Він став кумиром підлітків після стрічки «Джамп Стріт, 21».

Фільми Джонні Деппа здебільшого були в напрямку ромкомів. Йому діставалися ролі закоханих хлопців, хоча він сам протестував проти такого амплуа і всіляко демонстрував протилежне через свою поведінку.

У ЗМІ його навіть описували, як «поганого хлопця з Голлівуду» через пристрасть до наркотиків та алкоголю. Насправді біографія Джонні Деппа була насиченою. В дитинстві він був справжнім бунтарем, який досить рано ввів шкідливі звички у своє життя.

Для ролі Едварда «руки-ножиці» в однойменному фільмі Деппу довелося скинути близько 10 кілограмів. В одній зі сцен він навіть знепритомнів через свій шкіряний костюм.

2000-ті роки

Довгий час Джонні Депп знімався у некасових фільмах, які обирав свідомо. Окрім ролей кумира підлітків у нього були й протилежні стрічки.

У цей період починаються зйомки культової історії «Пірати Карибського моря», де Депп зіграв легендарного Джека Горобця. Його образ досі повторюють фанати та навіть сам Джонні - нещодавно в образі капітана він відвідав дитячу лікарню в Іспанії.

Після виходу першої частини «піратів» у 2003 році, Джонні Деппа визнали «Найсексуальнішим чоловіком світу». Тоді його популярність зростала ще більше.

2010-ті роки

У 2010-х роках Джонні Депп отримав звання «Улюбленого чоловіка» завдяки опитуванню одного видання та був найбільш високооплачуваним актором американської кіноіндустрії. До слова, у той період кардинально змінилося його особисте життя – Депп розлучився із Ванессою Параді, у шлюбі з якою народилося двоє дітей.

Музика в житті Джонні Деппа

Уперше Джонні Депп взяв до рук гітару у 12 років. Заняття музикою допомогли йому пережити розлучення батьків. А його перший гурт допомагав заробити гроші.

У 2012 році він навіть виступав разом із Мерліном Менсоном. Грав для саундтреків своїх фільмів «Шоколад» та «Одного разу в Мексиці»

2020-ті роки

Початок 2020-х років ознаменувався для Джонні Деппа продовженням судової тяганини з Ембер Хьорд, роботою в кіно та розвитком власної продюсерської компанії. Він також продовжив свою музичну справу.

У травні 2023-го актор з'явився на Каннському кінофестивалі й потрапив у пресу не через свій лук. Навесні 2024 року Джонні Депп здивував неймовірним перевтіленням. Він схуд, підстригся та оновив гардероб. Так актор готувався зустрічати свої 61.

Джерело: Таблоid

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook