Котлети з хека – шикарне доповнення основної страви. Готуються за 40 хв (РЕЦЕПТ)

Ці котлети виходять дуже смачними та ситними, їх можна їсти навіть холодними

Хек рекомендують вживати при дієтичному харчуванні – сама по собі риба не жирна, але завдяки своєму унікальному складу вона наситить організм купою корисних мікро- та макроелементів.

Мабуть, усі звикли, що хек – це обов’язково тушкована риба. Ну, нехай смажена… Але виявляється, з нього можна з легкістю приготувати смачнючі котлети! Записуйте.

Інгредієнти:

  • хек (можна філе) - 600 г
  • яйця - 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • цибулина - 1 шт.
  • молоко – ½ склянки
  • білий хліб – 30 г
  • панірувальні сухарі
  • сіль, перець, зелень - до смаку

Приготування:

Рибу треба заздалегідь розморозити, злити зайву воду і зробити з неї фарш.

Тоді розмочуємо хліб у молоці, а очищені й нарізані цибулю та моркву обсмажуємо на олії.

У готовий фарш додаємо свіжий кріп, яйце, сіль, перець і добре все перемішуємо.

 

Сформувавши котлети, обвалюємо їх у сухарях і прибираємо у холодильник на 30 хв.

Потому смажимо котлети на добре розігрітій сковороді.

Найкраще смакують з картопляним пюре і свіжим легеньким салатом

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook