Корупційний скандал у МСЕК Хмельниччини: Більшості ветеранів відмовили в оформленні інвалідності

Комбат прокоментував ситуацію

Більшість ветеранів війни з Хмельниччини, які подали в МСЕК документи для оформлення інвалідності, отримали відмову. Про це повідомив командир 2-го батальйону Третьої штурмової бригади Дмитро Кухарчук у своєму Telegram-каналі.

Ба більше, він, за посиланням на інформацію від «надійної структури», зазначив, що така ситуація по всій країні. Мовляв подекуди кількість відмов ветеранам сягає від 43 до 65% з усіх звернень цієї категорії.

- Очевидно що проблема має системний характер. Під час війни ця структура остаточно перетворила надання інвалідності на своєрідний бізнес.

 

Кожен хто хоче списатись, не воювати або отримати довідку про реальну інвалідність стає частиною схеми, де відмова чи затримка стає елементом шантажу.

 

Платиш - отримуєш рішення, не платиш - чекатимеш роками.

 

Джерела підтверджують, що під час війни цей процес набрав безпрецедентних масштабів, - стверджує військовий.

Коментуючи недавній корупційний скандал зв МСЕК у Хмельницькій області, Дмитро Кухарчук задав риторичне запитання: чи будуть озвучені імена справжніх бенефіціарів у верхах системи та чи будуть ухвалені рішення саме щодо них - в МОЗ та НСЗУ?

Нагадаємо, правоохоронці викрили керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи та її сина на незаконному збагачені. Під час обшуків у них виявили лише готівкою майже $6 мільйонів у різних валютах.

Про це ми писали тут:

Труситимуть усіх: В одній з областей вдались до жорстких заходів щодо військовозобов’язаних

Джерело: tsn.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook