Копійчані гарячі бутерброди. Виходить дуже багато, а діти та чоловік їх миттєво змітають (ФОТО)

Страва «на швидку руку»

Часто треба приготувати щось на вже і з простих продуктів. Паличкою-виручалочкою стануть гарячі бутерброди, які дуже просто готувати.

Інгредієнти:

  • Яйце – 4 шт.
  • Кефір — 100 мл
  • Помідори – 2 шт.
  • Варена ковбаса – 250 г
  • М’який сир 9% жирності – 150 г
  • Часник — 2 зубчики
  • 1 ч. л. — паприки
  • Перець чорний — на смак
  • Олія для змащення пергаменту
  • Сіль — на смак
  • Батон
  • Пучок петрушки

В миску ми розбиваємо одне яйце, вливаємо кефір, додаємо паприку, перець чорний мелений, гарненько збиваємо все вінчиком. Вийшла дуже красива червона суміш.

Тепер обмочуємо в цю суміш скибки батона. Просочені хлібці укладіть у деко на пергамент. Він повинен бути змащений олією, щоб хліб не пригорав

Нарізаємо дрібно кубиками томати, ковбасу, петрушку, натираємо часничок, додаємо сир і яйця. Цю начинку добре перемішуємо.

Викладаємо суміш на скибки батона і запікаємо 15 хв при температурі 180 градусів 15 хвилин. Можна ще за 5 хвилин до готовності посипати бутерброди тертою моцарелою.

Готуйте одразу дві порції, бо одну з’їдять миттєво.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook