Клопотенко зізнався, коли нарешті став «самим собою на 100%»
«Ніякі коучі з пошуку свого «Я» не потрібні» (с)
Щороку 9 листопада в Україні відзначають День української писемності та мови. Відомий шеф-кухар Євген Клопотенко привітав земляків зі світом та розкрив невеликий секрет.
У своєму інстаграмі 35-річний кулінар розповів, як до нього прийшло розуміння самоідентифікації.
— Я став собою на 100%, коли перейшов на українську мову. І ніякі коучі з пошуку свого «Я» не потрібні. Базовий ти — це твоя мова, ну, і їжа, звичайно. Тож давайте продовжувати говорити українською, писати українською, їсти українське, займатись коханням українською (це для тих, хто ще не пробував), думати українською, лаятись українською, дякувати нашим захисникам українською, — пише Клопотенко.
КОНТЕКСТ:
Євген Клопотенко народився у звичайній родині, яка не мала жодного стосунку до кулінарії. Невідомо, як би склалася подальша його доля, якби у 1991 році його бабуся не переїхала до Великої Британії та не запросила пожити у неї. Там Євген відкрив для себе абсолютно новий світ, починаючи від величезного вибору продуктів у супермаркетах, і закінчуючи іншою культурою харчування.
Радіо Трек: НОВИНИ