Класика: салат з оселедцем і картоплею (РЕЦЕПТ)

Салат матиме пікантний смак та аромат

Салат з оселедцем та картоплею – це оригінальна страва, яка готується без майонезу.

Саме тому салат має унікальний та несподівано приємний смак. Ця страва точно зможе вразити усіх ваших гостей оригінальністю, досконалістю смаку і стане окрасою вашого святкового столу!

Інгредієнти

Оселедець солений - 1 шт.

Картопля - 3 шт.

Солоні огірки - 2 шт.

Кріп - Пучок

Цибуля - 1 шт.

Оцет - 1 ст. л.

Вода - 1 ст. л.

Цукор - Дрібка

Рослинна олія - 3-5 ст. л.

Гірчиця (готова) - 1 ч. л.

Лимонний сік - 1 ст. л.

Перець чорний мелений - за смаком

На першому етапі приготування нам потрібно замаринувати цибулю. В окремій невеликій чаші з’єднуємо одну столову ложку води, стільки ж оцту, дрібку цукру. В отриманий розчин висипаємо подрібнену цибулю. Перемішуємо і відставляємо в бік. 

Після цього варимо картоплю, охолоджуємо. Чистимо її і нарізаємо невеликим кубиками.

Солений оселедець чистимо і видаляємо усі кістки. Нарізаємо філе на невеликі кубики.

На наступному етапі потрібно приготувати заправку до нашого салату. Для цього в невелику тарілку відправляємо три столові ложки рослинної олії. До олії додаємо чайну ложку готової гірчиці. Також до цих інгредієнтів видавлюємо лимонний сік і всипаємо трішки чорного меленого перцю. 

Усі інгредієнти поміщаємо в глибоку миску. Додаємо до них мариновану цибулю. Заправляємо салат нашим соусом і ретельно його перемішуємо.

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook