Китайські пельмені з м’ясом і креветками – оригінальна страва з дивовижним смаком (РЕЦЕПТ)

Цей несподіваний мікс точно запам’ятається

Виявляється, поєднати м’ясо з морепродуктами - не така вже й дивна ідея. Хтось уже це зробив Рекомендуємо спробувати - можливо, це саме та кулінарна новинка, яку Ви давно шукаєте. 

Інгредієнти:

  • свинина - 800 г
  • борошна - 500 г
  • креветки (без панцирів) - 200 г
  • яйця - 4 шт.
  • цибуля (невелика) -  2 шт.
  • мелений імбир, чорний перець, сіль - до смаку

Приготування:

З яєць і борошна - з додаванням невеликої кількості води - замішують тісто й трохи підсолюють. Далі його скочують в кулю і дають постояти 30 хв.

Після цього тісто розкочують в пласт, ріжуть квадратиками зі стороною приблизно 10 см.

Дрібно нарізають промите м'ясо і креветки, змішують з очищеною нашаткованою цибулею, приправляють імбиром та перцем з сіллю.

 

Начинку викладають на кожен квадратик акуратною гіркою, акуратно з'єднуючи по краю.

Відварюють такі пельмені по-китайськи не у воді, а на пару. Готується ця страва приблизно 40 хв.

Джерело: woomen

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook