Кавказький перчик на зиму: пекуча смакота, яка потішить у холодну пору (РЕЦЕПТ)

Дуже цікава та смачна заготовка, яка не залишить байдужими любителів гостренького

Інгредієнти:

  • перець пекучий - 1,5 кг
  • олія - 2 стакани
  • петрушка - 1 пуч.
  • сіль - 1 ст.л. (неповна)
  • цукор - 2 ст.л.
  • спеції (хмелі-сунелі) - 3 ч.л.
  • оцтова есенція (70%) - ½ ч.л.

Приготування:

Перець промити і видалити плодоніжку. У сотейник або глибоку сковороду налити олію, нагріти й опустити туди перець, посолити, всипати цукор і добре перемішати.

Тушкуємо на середньому вогні, періодично помішуючи. Щойно перець почне ставати м'яким, додати спеції, оцет і крупно розрізану петрушку, перемішати і тушкувати ще 10-12 хв.

Розкласти, трохи утрамбовуючи, по стерилізованих банках і закатати. Перевернути до повного охолодження.

Взимку можна їсти з картоплею або додавати в супчики і салати

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook