Картопляні пиріжки з ковбасою та сиром. Спробуйте приготувати гору смакоти за цим рецептом

Найкраще їсти поки вони гарячі

Картопляні пиріжки на основі картопляного пюре з двошаровою начинкою дуже ніжні і досить поживні. Картопляне тісто чудово поєднується з начинкою з вареної ковбаски та твердого сиру, який у процесі смаження плавиться. Ласувати такими пиріжками краще гарячими

Інгредієнти:

Для тіста:

  • картопля - 650 г
  • молоко – 50 мл
  • яйце - 1 шт
  • борошно - 120 г
  • приправа для картоплі – 1 ч.л.
  • сіль — на смак
  • олія.

Для начинки:

  • ковбаса варена - 100 г
  • сир твердий - 50 г

Картоплю очистити, вимити, нарізати середніми шматочками, залити у каструлі водою, на великому вогні довести до кипіння, посолити і варити на середньому вогні до розм'якшення.

З відвареної картоплі ретельно злити всю воду, розім'яти в пюре товкачем та дати охолонути.

У картопляне пюре влити молоко, перемішати, вбити яйце, всипати спеції для картоплі та знов ретельно перемішати. Додати борошно, замісити однорідне картопляне тісто.

Сир та ковбасу нарізати тонкими пластинами, товщиною 5-7 мм.

Сформувати пиріжки з сиром і ковбасою.

Смажити пиріжки у розігрітій сковорідці по 3 хвилини з обох боків.

Смачного!

Джерело: espreso

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook