Картопля по-королівськи (РЕЦЕПТ)

Чоловіки просто в захваті від цієї картоплі

Потіште свою родину цією красивою смакотою. Це не просто запечена картопля!
Це картопля, яка запечена під соусом!
Інгредієнти:

картопля – 1 кг;

часник – 2-3 зубчики;

зелень (петрушка, кріп і цибуля) – на смак;

соняшникова олія – 3,5 столових ложки;

спеції (сіль, перець та інші) – на смак.

Картоплю миємо, витираємо, сушимо. Намагайтеся підбирати картоплю однакового розміру, щоб вона приготувалася одночасно. Якщо картопля великого розміру – її краще розрізати навпіл. Обов’язково зробіть проколи в кожній картоплі в 3-4 місцях. Можна запікати як очищену картоплю, так і зі шкіркою.
 
Готуємо соус.
 
Часник пропустимо через прес і дрібно нарізаємо зелень. Соус готуємо в окремій посудині. Для цього змішаємо соняшникову олію, часник, зелень, різні приправи для картоплі, сіль і перець. Отриманою сумішшю заливаємо картоплю і поміщаємо в рукав, перемішуємо.

Щоб пакет для запікання не луснув від високих температур, зробіть в ньому 2-3 дірочки за допомогою зубочистки!

Картоплю поміщаємо в розігріту духову шафу. Рекомендована температура – 200 градусів. Час приготування залежить від розміру картоплі та індивідуальних особливостей духовки, але орієнтуйтеся на 35 хв.

Готову картоплю залиште постояти у вимкненій теплій духовці ще хвилин 7-8. Дуже смачно подати картоплю з м’ясом, рибою, овочами або улюбленим салатом.

Смачного!

Повідомляє - Затишок

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: картопля