Картопля по-сільському: класичний рецепт улюбленої бульби
З цим рецептом впорається навіть початківець
Картопля по-сільському – це чудова альтернатива картоплі фрі або смаженій картоплі. Вона виходить м'якою всередині, з хрумкою скоринкою, пряним смаком та ароматом. Така картопля стане чудовим гарніром до м'яса чи риби або подайте її як самостійну страву з різними соусами.
Інгредієнти:
- Картопля – 1 кг
- паприка солодка - 1 ч. л.
- куркума - 1/4 ч. л.
- часник сушений - 1/4 ч. л.
- перець чорний мелений
- сіль - 1 ч. л.
- олія для смаження
Картоплю ретельно очистьте та промийте. Наріжте вздовж на довгі часточки середнього розміру. Перекладіть до великої миски.
В ємності змішайте паприку, куркуму, часник, чорний мелений перець і сіль. Додайте олію та перемішайте. Залийте картоплю і знову добре перемішайте.
На деку, застеленому пергаментним папером, рівномірно розподіліть часточки картоплі шкіркою донизу на відстані одна від одної.
Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. Подавайте гарячою.
Радіо Трек: НОВИНИ