«Кам’яне» авокадо стане м’яким за пів години: допоможе один секрет

Авокадо можна «допомогти»

Авокадо — популярний фрукт, який полюбляють мільйони людей. Адже у ньому є величезна кількість корисних вітамінів та жирів. Однак не завжди щастить придбати якісний і достатньо м’який продукт.

Геть перестиглі краще не брати, візьміть твердіші авокадо. Скориставшись секретом можна швидко допомогти йому дозріти.

Як швидко зробити авокадо стиглим та м’яким

Авокадо виділяє газ етилен і саме він прискорює дозрівання плодів. Для прискорення процесу дозрівання плодів є два варіанти. Якщо у вас є час і можна зробити все без поспіху, то просто покладіть авокадо в один пакет із бананами на добу.

Через 24 години плоди стануть м’якими і ви можете ласувати улюбленим фруктом.

Якщо, наприклад, гості на порозі немає часу чекати, можна скористатися швидким методом пом’якшення авокадо. Просто загорніть у фольгу і заберіть у розігріту до 90°C духовку на 30 хв.

Висока температура стимулює виділення етилену та улюблений фрукт дозріє через півгодини.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook