Кабачки на грилі: легкий літній рецепт

Ідеальний варіант швидкої, корисної і дуже смачної вечері

Літо — це не тільки сезон полуниці та кавунів, а й смачних кабачків. З них можна готувати багато приголомшливих страв, які не тільки порадують своїм смаком, але і є дуже легкими в приготуванні.

Один з варіантів — кабачки на грилі.

Інгредієнти:

кабачки - 1 кг ;

часник - 3 зубчики;

рослинна олія (краще всього — оливкова) - 50 г;

сіль і перець;

за бажанням — спеції (базилік, орегано, петрушка).


Добре розігріти решітку, на якій будуть готуватися кабачки. Поріжте кабачки так, щоб вони не провалювалися крізь решітку. Подрібнити часник в олію і розігріти цю суміш, щоб з'явився приємний аромат. Змастити олією часточки кабачка, додати спеції, сіль, перець.

Смажити на решітці по 5-10 хвилин з кожного боку.

За бажанням разом з кабачками можна посмажити болгарський перець і баклажан.

Смачного!

Джерело - lady.tochka.net

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook
Теги: кабачки