Кабачки на грилі: легкий літній рецепт
Ідеальний варіант швидкої, корисної і дуже смачної вечері
Літо — це не тільки сезон полуниці та кавунів, а й смачних кабачків. З них можна готувати багато приголомшливих страв, які не тільки порадують своїм смаком, але і є дуже легкими в приготуванні.
Один з варіантів — кабачки на грилі.
Інгредієнти:
кабачки - 1 кг ;
часник - 3 зубчики;
рослинна олія (краще всього — оливкова) - 50 г;
сіль і перець;
за бажанням — спеції (базилік, орегано, петрушка).
Добре розігріти решітку, на якій будуть готуватися кабачки. Поріжте кабачки так, щоб вони не провалювалися крізь решітку. Подрібнити часник в олію і розігріти цю суміш, щоб з'явився приємний аромат. Змастити олією часточки кабачка, додати спеції, сіль, перець.
Смажити на решітці по 5-10 хвилин з кожного боку.
За бажанням разом з кабачками можна посмажити болгарський перець і баклажан.
Смачного!
Джерело - lady.tochka.net
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ