«Кабачки по-французьки»: ніхто не здогадається, що в рецепті немає м’яса

Дуже смачні кабачки у клярі

Кабачкам можна надати практично будь-який смак. Тож один з найуспішніших методів приготування — зробити їх як м’ясо по-французьки. Після швидкого обсмажування в особливій сирній паніровці овочі замінять і гарнір, і головну страву.

Інгредієнти:

  • Кабачки - 2 середні
  • Сіль та чорний мелений перець – на смак
  • Твердий сир - 100 г
  • Суха петрушка та паприка — по чайній ложці
  • Яйця – 4 шт.
  • Панірувальні сухарі - 100 г
  • Борошно – 50 г

Ріжемо овочі тонкими пластинками в глибоку миску, засипаємо сіллю та перцем, залишаємо на 15 хвилин.

В окремій мисці змішуємо 100 г натертого сиру, петрушку, паприку, яйця.

В іншій ємності перемішуємо борошно та панірувальні сухарі.

Тепер кожен кабачок опускаємо у суміш сиру, слідом у паніровку.

Обсмажуємо на заздалегідь розігрітій сковороді по 4 хвилини з кожного боку.

Завдяки сирній паніровці та обсмажуванню кабачки на смак вийшли майже як м’ясо.

Джерело: Школа життя

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook