Італійський бутерброд — брускета класична (РЕЦЕПТ)

Готуємо на карантині

Сьогодні ми пропонуємо приготувати класичну італійську закуску - брускету. Вона чимось нагадує звичні для нас бутерброди або тости на сніданок, але є деякі відмінності.

Хрустка скоринка, аромат оливкової олії з часником, злегка кислуватий присмак моцарели і томатів.

Таку закуску можна готувати як для святкового столу, так і на кожен день. Корисно, смачно й швидко.

Інгредієнти

  • Чіабата 1 шт.
  • Сир "Моцарела" 200 г.
  • Помідори "Чері" 4 шт.
  • Італійські трави за смаком.
  • Петрушка 50 г.
  • Оливкова олія 4-5 ст. л.
  • Часник 3 зубчики.

Розділіть помідори на дві частини й висипте в миску. Додайте туди подрібнений часник, італійські трави, краплю оливкової олії і перемішайте. Поставте все у розігріту до 200 градусів духовку на 6-7 хвилин.

Наріжте чіабатту (багет) тонкими скибочками. Кожен шматочок змащуємо оливковою олією і обсмажуємо, поки не з'явиться хрустка скоринка. Усі скибочки чіабатти щедро натерти часником. Викласти на кожну брускету моцарелу, подрібнену петрушку і шматочки печених помідорів.

Смачного!

Джерело -  OBOZREVATEL

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook