Біскотті — італійське печиво (РЕЦЕПТ)
Печиво виходить хрумке та ароматне
Останнім часом великої популярності в усьому світі серед випічки набуло італійське традиційне печиво біскотті. Воно просте у приготуванні і займає мінімальну кількість часу.
Воно з легкістю стане гарним бонусом під час чаювання у святковий чи будній день, а також може слугувати приємним подарунком під час гостин у друзів.
У тісто печива додаємо горішки та шоколад.
Завдяки цьому воно буде ароматним, смачним та ще й неймовірно красивим.
Інгредієнти
Яйця 2 шт.
Цукор 100 г.
Ванільний цукор 1 ч. л.
Пшеничне борошно 200 г.
Розпушувач 0,5 ст. л
Кориця 1 ч. л.
Волоські горіхи 100 г.
Гіркий шоколад 100 г.
Спочатку нам потрібно нарізати маленькими шматочками (а точніше кубиками) чорний чи молочний шоколад. Також подрібнюємо горіхи, завдяки яким печиво матиме унікально-смачні та ароматні характеристики.
Тепер можемо готувати тісто.
Для цього у глибоку ємкість вибиваємо яйця. До них висипаємо звичайний та ванільний цукор. Суміш потрібно змішати міксером на високій швидкості. Вона повинна набути білого кольору та збільшитися в об’ємі. В окрему тарілку просіюємо борошно, додаємо до нього розпушувач, а також корицю. Усе це просіюємо в яєчну масу через сито. Лопаткою вимішуємо тісто до однорідного густого стану.
Тепер в тісто відправляємо кубики шоколаду і, звичайно, подрібнені горішки. Усе ретельно вимішуємо. Стіл присипаємо борошном і викладаємо туди наше тісто. Обминаємо тісто в борошні і згодом формуємо з нього батон.
Деко для випічки вистилаємо пергаментним папером, змащуємо його олією і викладаємо на нього батон. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку випікатися впродовж приблизно 30 хвилин. Через пів години дістаємо батон з духовки і залишаємо його охолоджуватися мінімум впродовж 5-10 хвилин.
Перекладаємо батон на дощечку і нарізаємо на скісні скибочки. Знову викладаємо їх на деко і відправляємо в духовку на 10-15 хвилин. За цей час печиво можна один раз перевернути, щоб воно рівномірно запеклося.
Біскотті готове. Насолоджуйтеся самі та пригощайте цим дивовижним печивом своїх рідних.
Смачного!
Джерело - OBOZREVATEL
Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ