Іспанський рецепт задоволення: печена картопля з часником і кропом

Страва, від якої ви вже не зможете відмовитися

Для цього рецепту найкраще обирати велику картоплю. Якщо це молода бульба, її можна навіть не чистити – достатньо лише добре помити під проточною водою.

Інгредієнти:

  • картопля - 6-8 шт;
  • вершкове масло - 150 г;
  • сухий часник - 1 ч. л;
  • сіль - 1 ч. л;
  • чорний перець - 1/2 ч. л;
  • сухий кріп - 1 ч. л.

 

Приготування:

Нарізаємо картоплю на круглі скибочки однакової товщини (1-1,5 см). У м'яке вершкове масло додаємо сухий часник, кріп, сіль і свіжозмелений перець. Розминаємо і перемішуємо. Картоплю перемішуємо у вершковому маслі, щоб кожна скибочка була у маслі.

Все викладаємо на застелене пергаментом деко. Запікаємо у добре розігрітій духовці при температурі 200 градусів.

Ось і все! Смачного!

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook