Ідеальні макарони по-італійськи - це всього один простий інгредієнт, який докорінно змінює смак
Потрібна всього ложка цього диво-продукту
Італійські кухарі славляться своїм умінням готувати надзвичайно смачні макарони. І нічого дивного в цьому немає: паста вважається національною стравою Італії.
Ми ж пропонуємо вам відкриття великої таємниці і розповімо, що додавати у макарони, щоб за своїм смаком вони нічим не поступалися творінням іменитих шеф-кухарів
Що треба робити?
Щойно в каструлі закипіла вода, не поспішайте кидати в неї макарони. Спершу додайте в окріп ложку олії. Можна використовувати як соняшникову, так і оливкову (але другий варіант - кращий).
Як тільки секретний інгредієнт опинився в каструлі, можете додавати й самі макарони.
Весь секрет полягає у тому, що завдяки олії на поверхні води утворюється своєрідна «плівка». Макарони, що вирушають у каструлю, обов’язково пройдуть через цей шар і в результаті кожна часточка покриється в’язкою рідиною.
Так страва точно не злипнеться. Крім того, паста не приклеїться до дна каструлі. Добре вплине цей трюк і на смак макаронів.
Джерело: pixel inform
Радіо Трек: НОВИНИ