Ідеальні макарони по-італійськи - це всього один простий інгредієнт, який докорінно змінює смак

Потрібна всього ложка цього диво-продукту

Італійські кухарі славляться своїм умінням готувати надзвичайно смачні макарони. І нічого дивного в цьому немає: паста вважається національною стравою Італії.

Ми ж пропонуємо вам відкриття великої таємниці і розповімо, що додавати у макарони, щоб за своїм смаком вони нічим не поступалися творінням іменитих шеф-кухарів

Що треба робити?

Щойно в каструлі закипіла вода, не поспішайте кидати в неї макарони. Спершу додайте в окріп ложку олії. Можна використовувати як соняшникову, так і оливкову (але другий варіант - кращий).

Як тільки секретний інгредієнт опинився в каструлі, можете додавати й самі макарони.

Весь секрет полягає у тому, що завдяки олії на поверхні води утворюється своєрідна «плівка». Макарони, що вирушають у каструлю, обов’язково пройдуть через цей шар і в результаті кожна часточка покриється в’язкою рідиною.

Так страва точно не злипнеться. Крім того, паста не приклеїться до дна каструлі. Добре вплине цей трюк і на смак макаронів.

Джерело: pixel inform

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook