І смачно, і гарно: картопляні трояндочки з беконом (РЕЦЕПТ)

Виходить дуже ситно

Ця смачна картопляна страва може подаватися окремо, а може прикрасити, до прикладу, звичайне картопляне пюре. Вийде не тільки смачно, а й дуже гарно!

Інгредієнти:

  • картопля – 400 г
  • бекон – 250 г
  • оливкова олія
  • сіль, перець, спеції, часник – до смаку

Приготування:

Чистимо картоплю і нарізаємо тоненькими слайсами. Додаємо сіль, спеції й трохи оливкової олії, добре перемішуємо.

Тоді на смужку бекону по всій довжині викладаємо картоплю і скручуємо це все діло у трояндочку.

 

На другий шматочок бекону теж кладемо картоплю, а потім замотуємо всередину і першу трояндочку, щоб трояндочка вийшла більш пишна.

Готову, але ще сиру трояндочку кладемо у формочку для кексів і ставимо у попередньо розігріту до 180°C духовку. Запікаємо 30-40 хв.

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook