Хто озвучує Мавку Лесі Українки - секрет! Коли і чого чекати від першого українського ЗD-мультфільма (ВІДЕО)

Аби побачити казку повність доведеться чекати до наступного Нового року 

Вже за рік у прокат вийде мультфільм українського виробництва «Мавка. Лісова пісня» за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки. Трейлер мультика з’явився на офіційній сторінці мультфільму у Facebook. Повідомляється, що прем’єра запланована на 29 грудня 2022 року. Персонажів мультфільму озвучили відомі українські артисти.

 - Харизматичний виконавець Артем Пивоваров подарував свій голос Лукашу, чарівна акторка і шоувумен Олена Кравець – антагоністці Килині, а фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна – войовничій Русалці Водяниці.

 

Непосидючого буркотливого Шумника Гука озвучив співак та актор Михайло Хома (DZIDZIO)", – зазначили у Держкіно.⠀

А от ніжний голос головної героїні Мавки та інших героїв творці мультфільму ще тримають в таємниці.

У відео представлений світ лісу, на який творців мультфільму надихнули праліси Карпат, та світ людей, де «величні пагорби нагадують форму й візерунки великодніх писанок».

Станом на липень 2021 року загальний бюджет мультфільму «Мавка. Лісова пісня» оцінювали в 187 241 525 ₴. Виробництво мультфільму частково фінансується Державним агентством України з питань кіно, а створюється за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook