Хто озвучує Мавку Лесі Українки - секрет! Коли і чого чекати від першого українського ЗD-мультфільма (ВІДЕО)

Аби побачити казку повність доведеться чекати до наступного Нового року 

Вже за рік у прокат вийде мультфільм українського виробництва «Мавка. Лісова пісня» за мотивами «Лісової пісні» Лесі Українки. Трейлер мультика з’явився на офіційній сторінці мультфільму у Facebook. Повідомляється, що прем’єра запланована на 29 грудня 2022 року. Персонажів мультфільму озвучили відомі українські артисти.

 - Харизматичний виконавець Артем Пивоваров подарував свій голос Лукашу, чарівна акторка і шоувумен Олена Кравець – антагоністці Килині, а фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна – войовничій Русалці Водяниці.

 

Непосидючого буркотливого Шумника Гука озвучив співак та актор Михайло Хома (DZIDZIO)", – зазначили у Держкіно.⠀

А от ніжний голос головної героїні Мавки та інших героїв творці мультфільму ще тримають в таємниці.

У відео представлений світ лісу, на який творців мультфільму надихнули праліси Карпат, та світ людей, де «величні пагорби нагадують форму й візерунки великодніх писанок».

Станом на липень 2021 року загальний бюджет мультфільму «Мавка. Лісова пісня» оцінювали в 187 241 525 ₴. Виробництво мультфільму частково фінансується Державним агентством України з питань кіно, а створюється за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень