Хрустка маринована капуста «Провансаль» - неперевершений салат за 3 години (РЕЦЕПТ)
Смачне доповнення до страв із м’яса й гарнірів
Це соковитий і пікантний овочевий салат, який можна буде їсти вже через три години після приготування.
Інгредієнти:
- 1 кг капусти
- 300 г солодкого перцю
- 200 г моркви
- 3 зубчики часнику
- 100 мл олії
- 20 мл оцту 9%
- 50 г цукру
- 20 г солі
- 100 мл води
Приготування:
Видаляємо качан і натираємо капусту на тертці або просто шинкуємо. Кладемо у глибокий посуд, додаємо цукор і сіль, трохи перетираємо руками.
Чистимо моркву і також натираємо на тертці, тоді додаємо до капусти.
Тонкою соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.
Вливаємо олію та оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду і знову перемішуємо. Тоді накриваємо тарілкою і придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3 години при кімнатній температурі.
Зберігати такий салат потрібно у банці в холодильнику. Термін зберігання – до 10 днів.
Джерело - Ukr.Media
Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4
Радіо Трек: НОВИНИ