Хрустка маринована капуста «Провансаль» - неперевершений салат за 3 години (РЕЦЕПТ)

Смачне доповнення до страв із м’яса й гарнірів

Це соковитий і пікантний овочевий салат, який можна буде їсти вже через три години після приготування.

Інгредієнти:

  • 1 кг капусти
  • 300 г солодкого перцю
  • 200 г моркви
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл олії
  • 20 мл оцту 9%
  • 50 г цукру
  • 20 г солі
  • 100 мл води

 

Приготування:

Видаляємо качан і натираємо капусту на тертці або просто шинкуємо. Кладемо у глибокий посуд, додаємо цукор і сіль, трохи перетираємо руками.

Чистимо моркву і також натираємо на тертці, тоді додаємо до капусти.

Тонкою соломкою нарізаємо очищений болгарський перець і додаємо до решти овочів. У загальну масу натираємо часник на дрібній тертці.

Вливаємо олію та оцет, перемішуємо. Додаємо теплу воду і знову перемішуємо. Тоді накриваємо тарілкою і придавлюємо вантажем. Залишаємо на 3 години при кімнатній температурі.

Зберігати такий салат потрібно у банці в холодильнику. Термін зберігання – до 10 днів.

Джерело - Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook