Хіт сезону: панкейки з яблуками на сухій пательні (РЕЦЕПТ)

Швидко, смачно і дуже легко

Інгредієнти:

  • яйце — 1 шт.
  • молоко — 250 мл
  • цукор — 4 ст. л.
  • борошно пшеничне — 230 г
  • розпушувач — 10 г
  • олія — 2 ст. л.
  • сіль — щіпка
  • яблука — 2−3 шт.

Приготування

У миску розбити яйце, додати цукор і сіль, збити вінчиком або міксером. Влити в яєчну масу 150 мл молока та продовжити збивати.

У тісто просіяти борошно з розпушувачем. Перемішати ложкою, потім влити молоко, що залишилося й додати олію.

Яблука порізати на дрібні шматочки і додати до тіста. Тісто має вийти, як густа сметана.

Тісто треба викладати у центр добре розігрітої сухої сковороди. Коли поверхня покриється порами, яблучний панкейк перевернути. Випікати з іншого боку, доки не зарум'яниться.

Готові панкейки полити медом

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook