Хіт літа: печінковий торт із кабачками (РЕЦЕПТ)

Байдужих за столом не лишиться

Неймовірно соковита закуска з печінки та кабачків. Саме вони у поєднанні із морквою додають страві соковитості та справжньої літньої свіжості

Інгредієнти

  • печінка куряча — 600 г (в принципі, печінку можна взяти будь-яку)
  • яйця — 2 шт.
  • борошно — 2-3 ст. л.
  • сіль, перець — до смаку
  • кабачки — 2 шт.
  • морква — 2 шт.
  • часник — 2 зубчики
  • сир — 100 г
  • майонез
  • олія для смаження

Для прикраси

  • зелена цибуля
  • огірок
  • помідори чері

Приготування

Добре промиваємо печінку і пропускаємо через м'ясорубку.

Яйця добре збиваємо з дрібкою солі, після чого з'єднуємо з перекрученою печінкою. Акуратно перемішуємо і додаємо кілька ложок борошна (і солі з перцем на власний смак), ще раз перемішуємо і залишаємо на 15 хв.

За цей час натираємо на крупній тертці кабачки та моркву. Кабачок тремо в окрему миску й присолюємо, щоб із нього вийшла зайва рідина.

Смажимо невеличкі тоненькі печінкові млинці у невеликій кількості олії.

 

На іншій сковороді (також у невеликій кількості олії) обсмажуємо моркву. До неї додаємо віджатий кабачок і обсмажуємо до повної готовності (в уже готові овочі додаємо чорний перець і кілька зубчиків часнику).

Коли кабачок з морквою трохи охолонуть, натираємо туди шматочок сиру і перемішуємо.

Починаємо збирати нашу закуску: кожен печінковий млинець промазуємо невеликою кількістю майонезу, начинку рівномірно розподіляємо між усіма шарами.

Прикрасити печінковий торт можете на власний смак, але тільки після того, як він кілька годин настоїться у холодильнику. Для прикрашання підійде сир, зелена цибуля, помідори або огірки.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Поширити в Facebook